Metaalconstructies van TELLURIA

Stevig, onderhoudsvrij & milieuvriendelijk

Metaalconstructies zoals tuinhuizen & garages

Sinds kort verdelen we naast houten basispakketten nu ook pakketten voor metalen constructies van het merk TELLURIA. Die kunnen we op locatie leveren en voor u plaatsen. In het gamma zitten onder meer:

Enkele grote pluspunten van de TELLURIA-constructies zijn dat ze sterk zijn, weinig onderhoud vergen en 100 % recycleerbaar zijn. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we bovenstaande metaalconstructies niet op maat kunnen vervaardigen.

Beschikbare kleuren
telluria 2690
telluria 2691
telluria 2692

Personaliseer uw metaalconstructie

In de brochure hieronder kan u de beschikbare kleuren, de basisuitrustingen, de afmetingen en opties ontdekken. Zo zijn er elektriciteitskits, wandisolatie en –bekleding voorhanden. Ook vloer– en ophangplaten, wandprints en oprijdrempels zijn te verkrijgen.

Specifiek bij de Luminato– of Loungereeks kan u voor net iets meer dan de standaardopties gaan. U kan uw metaalconstructie immers een persoonlijke toets geven met laminaat of unieke wandbekleding. Als u uw leef- of werkruimte buitenshuis extra gezellig wil maken, kunnen wij u de Luminatoreeks aanbevelen.

Een metaalconstructie aankopen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!