Logo Iwan

Basispakketten

Probleemloos samen te stellen

Tuinhuizen & carports van CUBOWOOD en COTTAGE

Uw tuin opsmukken met een stijlvolle carport of een stevig tuinhuis? Dat kan met de basispakketten van Tuinconstructies & Carports Iwan! Ze zijn een budgetvriendelijk en evenwaardig alternatief voor houtconstructies op maat. We werken met de gamma’s CUBOWOOD en COTTAGE, die we in standaardafmetingen afleveren. Toch zijn er binnen de beide gamma’s verscheidene modellen (bv. hoofdgebouw met of zonder carport).

Van de zijpanelen tot en met de ramen, u kan uw gebouw volledig zelf samenstellen. Alle pakketten zijn gemaakt uit geïmpregneerd hout, waardoor uw bouwwerk beschermd is tegen schimmels, insecten en bacteriën. De constructies zijn erg robuust en daarenboven onderhoudsvrij. U kan ze aankopen en laten plaatsen tegen een faire prijs! Hieronder geven we u meer uitleg over de collecties.

CUBOWOOD

Het assortiment van CUBOWOOD is modern en bestaat uit o.a. tuinhuizen, fietsenstallingen en poolhouses. Een basispakket bestaat uit (jaloezie)wanden, standaardramen en enkele of dubbele draaideuren. De uitvoeringen hebben altijd een plat dak.

Dankzij het efficiënte kliksysteem van CUBOWOOD kunnen wij alle onderdelen stevig met elkaar verbinden. Doordat u de houten elementen eenvoudig aan elkaar kan klikken, is een uitbreiding perfect mogelijk. We vullen de standaardelementen uit het pakket aan met meesterlijk maatwerk (bv. schuifdeuren).

COTTAGE

Kan een landelijke look u wel bekoren? Dan is een COTTAGE-pakket het overwegen waard. Tuinconstructies & Carports Iwan plaatst voornamelijk bijgebouwen met een zadeldak. Daarin integreren we standaardramen en –wanden uit geïmpregneerde sidingplanken.

Qua dakafwerking voorzien we roofingshingles, dakpannen en dakgoten uit pvc of zink. Verder kan u gaan voor enkele of dubbele draaideuren. De standaardelementen uit het pakket kan u trouwens steeds aanvullen met maatwerk van onze hand.

Inspiratie opdoen voor uw tuinhuis of carport?
Bekijk dan zeker de folders van CUBOWOOD en COTTAGE!

Meer weten over onze basispakketten?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!